Zo vader, zo zoon

Het was een mooi weekend voor Jong Ambon. Op Sportpark de Zuudoek in ’s-Gravenpolder greep Jong Ambon in de slotfase de winst. Na een half uur spelen en een achterstand met 3-0, draaide de wedstrijd compleet om. Dankzij doelpunten van Jans Douanda, een hattrick(!) van Juarez Waisapy en het beslissende doelpunt van Virhu Bhoelai, won Jong Ambon heren 1 de wedstrijd tegen Apollo’69 met 4-5. Een lekkere start van het seizoen! 

De Zeeuwse media, zoals o.a. de PZC (https://www.pzc.nl/amateurvoetbal/jong-ambon-draait-duel-helemaal-om-na-3-0-achterstand-corn-boys-haalt-uit~a8ec5f2b/) schreven dit weekend niet alleen over de mooie comeback van SVJA tijdens de wedstrijd, maar ook over het feit dat Martin en Juarez Waisapy samen speelden. 

De weblog ‘Rudestats’ schreef er een leuk stukje over:

" Martin Waisapy zag zijn zoon Juarez zaterdag van dichtbij een hattrick maken in het eerste van Jong Ambon. Ze speelden namelijk samen voor de Middelburgse club. Uniek is het niet in het Zeeuwse amateurvoetbal, maar zeldzaam en speciaal zeker wel". 
 

Lees het hele artikel op https://rudestats.wordpress.com/2024/09/22/wie-kent-nog-meer-vader-zoon-combinaties-in-zeeland/ 

Jong Ambon jeugd 

Ook de Jong Ambon jeugd zorgde weer voor de nodige punten. JO13-1JM won met 0-2 van Zeelandia en JO15-1 pakte met een uitslag van 6-1 een ruime winst op RCS JO15-3. 
Kortom, een mooi voetbalweekend!